Bli medlem

Du behöver vara medlem för att delta i föreningsaktiviteter såsom workshops, kurser, julfest mm. Dock för att vara med på salsacafé och salsa-afterwork behövs ej medlemskap. 

Anmälningsformulär för 2020 - gäller för föreningsaktiviter från och med 20191201.  

Vänligen fyll i samtliga uppgifter i formuläret. Medlemsavgiften på 100 kr ska samtidigt sättas in på BG 243-6012. Eller Swisha till 123 115 90 11. OBS: skriv ditt namn, mejladress samt vad du betalat för.

Som medlem i Salsa Kulturförening Varberg ger du ditt samtycke till att föreningen hanterar tillämpliga personuppgifter.

När du betalar medlemskap läggs du till som mottagare av vårt nyhetsbrev. Om du inte vill ha nyhetsbrevet kan du avprenumera.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut ungefär en gång per månad. Som prenumerant ger du samtycke till att Salsa Kulturförening Varberg hanterar tillämpliga personuppgifter.

Anmäl dig till nyhetsbrev

* denna uppgift måste lämnas

Tidigare nyhetsbrev

Salsanyheter i februari 2020

Hej salsavänner. Det blir dans även i februari även om det inte blir lika intensivt som i januari. Här får du en uppdatering av vad som är på gång.


Nu på lördag 8e februari - Salsacafé
Du som varit där förr vet hur det funkar. Vi ses mellan kl. 13:00 – 16:00 i IOGTs lokal på Prästgatan 27 Varberg. Fikabordet står där med kaffe, fralla, kaka och frukt.

Du som inte varit där förr och eventuellt är ny i salsasammanhang är förstås också mycket välkommen. Salsacaféerna har en blandad publik bestående av både nya och erfarna salseros. Man kan komma endast för att fika om man känner för det. Vill du prova-på och få en introduktion? Hugg tag i någon som du tycker dansar bra och be om hjälp. Vi vill gärna hjälpa till. Och alla dansar med alla. Alla är hjärtligt välkomna! Ta gärna med dina kompisar som inte provat på förr. Och nya förare är särskilt välkomna.

Gratis entré för medlemmar. Är du inte medlem kostar det 20 kr i inträde.

Evenemanget finns också på Facebook.

Arrangörsansvariga: Björn och Niklas. Vill du hjälpa till hör av dig till Björn 0731 82 00 33 eller Niklas 0733-90 40 79. Bidra gärna med en kaka. Dom kan vi aldrig ha för många av.


Fredag 28e februari - Salsa-afterwork
Afterwork-salsa på Hotell Havanna sista fredagen varje månad. I samarbete med Salsakurs.se och Hotell Havanna.

Kl 17:00-18:30 gratis introduktionskurs i kubansk salsa av Louise och Guillermo. Kl 18:30-22:00 socialdans med salsa, bachata och kizomba med DJ Rele.

Vill du äta innan? Boka bord på Hotell Havanna här.

Se också information på Facebook.


Son-lördag 7e mars - workshop samt fest på kvällen på Hotell Havanna
Workshopen i son leds av Yassell från Yassballet från Göteborg. Mycket populärt arrangemang. Vi har nu stängt anmälan för följare. Anmälan fortsatt öppen för par samt förare. 

Mer info på föreningens webb.

Eventet finns också på Facebook.

På kvällen har vi son-fest på Hotell Havanna med middag och dans till son och salsa. Kom uppklädd. Mer info.


Sist men inte minst så kan vi berätta att idag den 5e februari så startar återigen en nybörjarkurs. Tjugo stycken nya i salsan ska guidas av vår egen Louise, Guillermo från Salsakurs.se, som föreningen samarbetar med, samt några behjälpliga medlemmar. Ska bli kul att träffa dessa nya dansare. Och sedan är en fortsättningskurs påtänkt med start efter påsk.


Varma hälsningar från styrelsen i Salsa Kulturförening Varberg
Lollo, Ulrika, Louise, Anna Maria, Ingela, Niklas och Björn


Finstilt
Bli medlem här och betala via swish eller bankgiro. 
I våra socialdanstillfällen förekommer det att vi tar foton samt filmar för publicering i sociala media. Om du inte vill vara med på foto och film så säg till så undviker vi självklart att fånga dig på bild
.